Federatia Romana de Sah - Pagina Principala European Chess Union World Chess Federation

This listing has been viewed1482
Garry Kasparov vine în România
Categorie » Stiri 2017

Descriere Scurta:      Garry Kasparov, cel mai mare jucător de șah al tuturor timpurilor, vine în 28 noiembrie 2017 în premieră la București pentru a participa la conferința Profit.ro ”MAKING THE RIGHT MOVES" CONFERENCE”.

Click aici pentru detalii »
Descriere: nbsp;    Garry Kasparov, cel mai mare jucător de șah al tuturor timpurilor, vine în 28 noiembrie 2017 în premieră la București pentru a participa la conferința Profit.ro ”MAKING THE RIGHT MOVES" CONFERENCE”, organizată cu susținerea Federației Române de Șah.
Conferința ”MAKING THE RIGHT MOVES" vine cu un concept complex: o dezbatere cu antrenorii geniilor și olimpicilor români: prof. Florin Colceag, Prof. Marian Stas și prof. Mihai Bălună; un panel cu antreprenorii de succes și managerii de top care au scris Poveștile cu Profit..made in Romania și o sesiune specială cu Garry Kasparov. Programul conferintei este disponibil pe site-ul evenimentului.
     În intervenția sa, Dl Kasparov va dezvălui secretele unei gândiri strategice în afaceri, ce impact vor avea pentru oameni în scurt timp deciziile politice actuale și cum trebuie să ne folosim concret de tehnologie pentru a avea succes în orice domeniu. El va dezvălui și ce s-a întâmplat în legendarele partide de șah avute cu supercomputerul IBM Deep Blue, urmărite în direct de milioane de oameni în timp real. În timpul conferinţei, Garry Kasparov va împărtăși audienței și opiniile sale despre:
• Gândirea strategică în afaceri (studii de caz Boeing şi Apple)
• Impactul progreselor tehnologice asupra procesului decizional la nivel uman. Putem să ne îmbunătăţim software-ul uman prin conştientizarea prejudecăţilor şi slăbiciunilor proprii.
• Diferența dintre tacticieni și strategi- Aidoma șahului și în business efectuarea de mișcări/ luarea unei decizii necesită cunoașterea regulilor de bază și a practicilor comune ale jocului, dar transformarea unui om de afaceri într-un strateg necesită mai mult decât atât.
• Învățarea continuă și autoanaliză
• Utilizarea intuiției, maximizarea avantajelor în strategie și luarea deciziilor

Membrii și partenerii Federației Române de Șah beneficiază de un discount preferențial de 30% la taxa de înscriere indiferent de momentul înscrierii. Taxa, devine astfel 140euro+TVA ( redusă de la 200 euro+TVA). Pentru a beneficia de acest discount vă rugăm să completați în formularul de inscriere, la câmpul cod promoțional cuvântul „FRSAH” FA MUTAREA DE MAESTRU! REZERVA UN LOC ! Pentru înscrieri și informații suplimentare, accesați pagina dedicată sau trimiteți un email laevenimente@profit.ro
Data postarii: 13.10.2017WebMaster Mares-Medar Razvan.