Federatia Romana de Sah - Pagina Principala European Chess Union World Chess Federation
Anunturi
A apărut numărul 6 pe 2017 al revistei ŞAH!
Din cuprins: Echipele României atacă ierarhia europeană , CN șah rapid, blitz și dezlegări, Andrei Istrățescu triumfă la Open-ul Internațional al României, Superliga 2017!

Informații și abonamente
Dorin Șerdean tel: 0722 565 532
dorinpavel@yahoo.com
Mircea Pavlov tel: 0726 190 730
mirceapavlov@yahoo.fr
Click aici pentru anunțul complet »
A apărut o nouă carte de șah , Integrala de șah Florin Gheorghiu vol.II, cuprinzând partide alese din perioada 1971- 1980 ale marelui maestru român, perioadă în care acesta s-a aflat în Top 10 mondial!
Informații și comenzi:
Călin Vlasie tel 0744 313 953
vlasie@cartearomaneasca.ro,
calinvlasie@yahoo.com,
calinvlasie1953@gmail.com

Moment important pentru şahul românesc!

Data postarii: 19 Mai 2014 | 1249 accesari

Odată cu marele turneu internațional Iași Open şi cu vizita Președintelui Federaţiei Mondiale de Şah, Kirsan Ilyumzhinov, şahul va fi materie de studiu în şcoala românească. Astăzi, 19 mai 2014, în Sala Polivalentă din București, începând cu ora 9.00, au fost semnate protocoalele dintre Ministerul Educaţiei Naţionale, Federaţia Mondială de Şah şi Federaţia Româna de Sah prin care s-a oficializat introducerea şi susținerea şahului în şcoală: "Educaţie prin şah".

În prezenţa primului ministru Victor PONTA, a ministrului Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie s-a dat startul Campionatului Național Școlar pe echipe mixte "Elisabeta Polihroniade" cu 1000 de copii participanți din București şi Ilfov. Delegaţia oficială a avut întâlniri la Parlamentul României cu Președintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea şi la Comitetul Olimpic Român cu scopul de a atrage atenția asupra susținerii şahului la toate nivelurile.

Aici găsiți articolul publicat pe site-ul oficial FIDE »
Click aici pentru rezultate »
Click aici pentru albumul foto »
WebMaster Mares-Medar Razvan.